Пропускане към основното съдържание

Слушай "Пряко включване" - подкастът на 12-ият играч

Футболни бисери (най-доброто от юни, 2019)


***

Очаква се Левски да се подсили на позициите: домакин, градинар, хигиенист и човек, който да отрича, че някой е уволнен, когато П. Колев е зает.

*** 

 Официално сме страната с най-много Месита и Марадони на глава от населението! 
 (Изпратено от Мустафа)

***

Националите играят като Етър срещу Левски в баража. 
Проблемът е, че чехите не играят като Левски. 

***

Тошко Неделев цял мач се размотава все едно е на Главната в Пловдив 
и търси с кой да пие едно кафе. 

***

 - Извинявай, ти не си ли защитник в националния отбор по футбол? 
 - Ааа, не. Аз съм обикновен пешеходец. 

 *** 

 Чехите определено трябва да се срамуват от вчерашния мач. 
Не може да създаваш 700 положения и да вкараш само 2 гола. 

***


***





Е, няма защо... Просто си вършим работата....  
(ние пък благодарим на Ивайло за този ценен скрийншот) 



*** 

 Лигата на нациите е като баражите в Първа лига, ама за национални отбори. 

*** 

 България - Косово прогноза: Ако всички спрат да тичат за няколко минути, 
Тошко Неделев ще направи нещо много красиво. 

*** 

 Втори пореден мач целият национален отбор играе за Ники Михайлов. 
Дано си уреди трансфер в чужбина. 

*** 

 Ние: Косово е единственият отбор на света, от който никога не сме губили. 
 Националите: Подръж ни уискито с аулин! 

*** 

А гонг кога ще го преименуват на спортал 1948? 

***


*** 

 Двата отбора са се разбрали, остава играчът да уточни 
личните си условия и да премине полиграф. 
 #черноморе 

*** 

 2018-а година, първият съперник на ЦСКА-София в евротурнирите: 
"ФК Рига е отбор, който е регистриран в края на 2014 година. През 2015 той започва и физическото си съществуване след сливането между Карамба (Рига) и Динамо (Рига). Въпросният тим започва участието си под специфичното име Крамба/Динамо, а след като печели място в елита на Латвия, вече се прекръства и ФК Рига." 

2019-а година, първият съперник на ЦСКА-София в евротурнирите: 
"Интересното е, че този отбор игра с Лудогорец в квалификациите на Шампионска лига през сезон 2016/2017. Тогава под името ФК Младост. Тогава "орлите" разбиха съперника с 3:0 и 2:0. Клубът се казва именно така от 1951 година до 1960. След това е ОФК Титоград до 1992, когато пак става ФК Младост. За да смени името си отново на ОФК Титоград от 2018 насам." 

*** 

 Държавата щяла да строи нов национален стадион. 
Определено имаме нужда от модерно съоръжение с капацитет 70-80 човека. 

***


***

Малко ни е трудно да продължим с работния ден, след като прочетохме, че Неймар получава над 3 млн. евро на месец в ПСЖ (т.е. над 100 000 на ден, включително и почивните дни), а дори не му се налага да играе много-много. А ние, не стига че получаваме с няколко идеи по-малко, но и се налага да плащаме по 5-8 лева на човек на час такса за футболно игрище. Това нормално ли е?!? 

*** 

 Понеже сме убедени, че парите развалиха футбола и продължават да го развалят, често се опитваме да намерим решение на този проблем, в случай че някой ден от ФИФА и УЕФА ни звъннат, за да помагаме. Дотук най-гениалните ни 2 предложения са: 

1. В клубните отбори да имат право да играят само футболисти, които са прекарали поне 5 години в школата на клуба (може за цвят да имат и по един външен, ама дори това ни се струва излишно). По този начин клубовете ще инвестират в развиване на базата, школата и младите играчи, вместо да дават по 10-30 милиона за заплати на футболисти, които днес са тук, утре - някъде другаде. В същото време малко или много ще се изравнят силите между оборите. 

2. Да се сложи (нисък) таван на трансферите и заплатите - например 10 млн. евро за трансфер и 350 хил. евро годишна заплата (цифрите са доста на око, не сме ги смятали задълбочено). Тук идеята е, че играчите няма да отидат в друг отбор, защото им предлага 20 пъти повече пари. Та, в кое от двете ти се струва, че има повече смисъл?


*** 

Щели да съдят иранския Меси, че заблудил 23 жени да спят с него. А защо не съдят казахстанския Меси, руския Меси и всичките други Месита, че заблуждават българските футболни "специалисти", че имат нещо общо с футбола?!? 

***

За да не пропускаш най-новото, следи ни във фейсбук.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Дневна доза "Класически български футболист" (част 1)

За да не пропускаш новите картинки от поредицата - с тани фен на 12-ият играч във фейсбук . 

Има нещо дразнещо в италианците

   

Футболни бисери (най-доброто от юли, 2019)

БРАЗИЛИЯ ПРАТИ МЕСИ ДА КОПА В АМЕРИКА!   (и ние ги можем заглавията, кво)  ***   #breakingnews   Наш екип е забелязал съгледвачи на Левски в магазин "Всичко за 1 евро" в Австрия, точно до щанда със защитниците!  ***  "7 бургера, 4 семейни пици и 2 литра бира за пистата, моля!" ***  БФС трябва да направят и мач за Супербаража на България. Като този за Суперкупата, но между отборите, спечелили най-важните баражи за сезона. В случая Левски и Арда. ***  - Г-н Колев, намерих нов футболист за Левски. 50 000 лева!  - 50 000 не е кой знае какво, ама то и нямаме много време. Баща му да превежда парите и го картотекираме.  *** *** Кралицата е привикала собствениците на Сити, Юнайтед, Ливърпул и Челси на спешна среща, за да обещаят, че няма да купуват мачове!  ***  И ТРИМАТА!!!!!!!!1!!! 🙃🙃🙃 *** Доживяхме Левски отново да бие Аякс в Европа! Вярно, че с маси и столове, ама все пак Аякс! ***